24U presenteert WATT Magazine

04.02.2020 | In 2021 ziet het eerste WATT Magazine het levenslicht. WATT is brutaal en relevant. Het draagt bij aan het zakelijk succes van elke onderneming en ondernemer. WATT biedt een goede mix van informatie, inspiratie en oprechte content waar het ondernemers-dna van afspat. 

Het magazine zal drie keer per jaar verschijnen en is bedoeld om te informeren, inspireren, opiniëren en activeren. Het biedt diepgang over onderwerpen die bij ondernemers leven en aanzetten tot nadenken. WATT Magazine gaat verder waar de actualiteit stopt. We zoeken naar de achterkant van het verhaal en schuwen het niet om daarvoor ook onder de radar te duiken. Zo bevatten de verhalen feiten en details die de ondernemer nergens anders lees of hoort. WATT Magazine brengt verhalen van bekende en minder bekende ondernemers uit de Brainport regio en uit de rest van de wereld.  De verhalen stoppen niet op papier want ze krijgen online opvolging binnen het mediaplatform waar 24U volop aan bouwt in de komende jaren.

Voor meer informatie: helene@24uurinbedrijf.nl

De bladformule en het redactiestatuut staan inmiddels al als een huis. Ook de contouren van het eerste WATT Magazine beginnen zich langzaam maar zeker steeds verder af te tekenen.

Terug naar al het nieuws

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten