AVNUE

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Wilbert Schepens

Geldropseweg 105

5611 SE Eindhoven

Je kent ons natuurlijk onder de naam die we de afgelopen 45 jaar gebruikt hebben: Audio TV Centrum. Al sinds 1978 zijn we bezig met onze passie: jou adviseren bij de aanschaf van een nieuw audiosysteem, televisie of complete thuisbioscoop. Maar tegenwoordig gaan we veel verder dan dat. Voor ons gevoel dekte de oude naam de lading niet meer helemaal. Dus het werd tijd voor een nieuwe fase. Een nieuw pand, een nieuwe look & een nieuwe naam: AVNUE

Wat niet is veranderd, is ons team, bestaande uit een aantal enthousiaste product specialisten met een zeer ruime ervaring in de audio-/videobranche. Allemaal met 1 gemeenschappelijke passie: met de allerbeste producten ervoor zorgen dat jij kan gaan genieten van de beste audiovisuele ervaring.

Onze eigen buitendienstmedewerkers kunnen je volledig ontzorgen bij het in werking stellen van de gekozen producten. Zij verzorgen de volledige installatie van A tot Z bij jou thuis en geven uitleg over de werking van het systeem. Op deze manier kun je meteen gaan genieten van jouw nieuwe aanschaf!

Kom vooral langs in ons nieuwe pand op de Geldropseweg 105. Wij zijn ervan overtuigd dat we het mooiste vak ter wereld hebben en verwelkomen je dus met een grote glimlach! Ervaar onze unieke, ontspannen sfeer en laat je bijpraten over alle nieuwe technieken en mogelijkheden. Wij inventariseren jouw specifieke wensen, luisteren naar jouw verhaal en samen kijken we naar de mooiste oplossing.

Scroll naar boven