BELISOL

40W

Dirk Bellemakers

Dillenburgstraat 11
5652AM Eindhoven

040-2005200
eindhoven@belisol.nl
www.belisol.nl

Na zijn professionele wielrencarrière heeft Dirk Bellemakers in 2014 de vestiging van Belisol in Eindhoven overgenomen.

Belisol maakt en plaatst kozijnen en deuren van kunststof, aluminium en hout. Veelal renovatie bij particulieren maar ook nieuwbouw en zakelijke projecten voor woningcoöperaties en investeerders. Van een professioneel advies tot nauwkeurige technische inmeting, vakkundige montage en afwerking. Kwalitatieve kozijnen en deuren op maat. Passend bij ieders smaak, woning en budget.

Met een aantal oud-topsporters in het team, weten ze bij Belisol Eindhoven hoe belangrijk inzet, de juiste mentaliteit en teamwork zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Daarnaast is Dirk Bellemakers samen met Pieter Lapré in 2018 gestart met Greeniuz. Met vele jaren ervaring in de branche van infrarood verwarming en het verduurzamen van woningen door het plaatsen van hoogwaardige kozijnen en deuren, willen ze hun steentje bijdragen aan het verbeteren van het klimaat. Daarom zijn ze in eigen beheer begonnen met de productontwikkeling van infrarood warmtepanelen.

Met de energietransitie in het vizier, ontwikkelt, produceert en levert Greeniuz een home heating system om woningen en kantoren te verwarmen met een duurzame en energiezuinige oplossing. De missie van Greeniuz is alle woningen en kantoren in Nederland comfortabel en gasloos te verwarmen.

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten