HALLO

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Mark Sanders

Le Havre 104

5627 SV Eindhoven

Hallo dat zijn zij!

Wij zijn Hallo, de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven in Nederland. Zij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, zakelijk internet en veilige cloudoplossingen die voor jou werken en niet andersom.

 

Hallo gebruiksgemak

De missie van Hallo is om ICT beter toegankelijk te maken voor het MKB. Met als doel dat het gebruiksgemak van ICT net zo wordt ervaren als het eenvoudig gebruiken van bijvoorbeeld elektriciteit. Welke ICT-oplossing je ook nodig hebt, ze nemen je mee en laten je zien wat ICT voor jou kan betekenen. Ze helpen je bij iedere stap door ICT efficiënt voor jou te laten werken, bij het veiliger maken, bij iedere training, bij iedere verandering naar een nieuwe ICT-omgeving. Ze helpen je op een manier waarop ze zelf ook geholpen willen worden. Met volle aandacht voor details en met de focus op hoe we met ICT winst en groei kunnen behalen voor jouw bedrijf. Hallo is je nieuwe collega met ruim 300 gezichten die 24/7 voor je klaar staat.

 

Hallo kostenbesparing

Wat ze voor onszelf wensen dat brengen we ook in praktijk voor onze klanten. Hallo wil transparantie, inzage en duidelijkheid in facturen, dus ze zorgen dat onze klanten dat ook van ons krijgen. Eén overzichtelijk factuur voor alle producten en diensten. En dat is niet het enige. Kostenbesparing is net zo belangrijk. Ze kijken graag met je mee om kostenbesparingen te ontdekken. Bijvoorbeeld door het koppelen van systemen of juist het uitzetten van niet gebruikte applicaties. Maar ook het verbeteren van de cybersecurity kan een toekomstige kostenbesparing zijn. Laat hun weten wat je wil, dan denken zij met je mee om ICT nog beter voor jou te laten werken.

 

Hallo oorsprong

Een groep vooraanstaande ICT-bedrijven, met allen meer dan 25 jaar ervaring in de ICT, hebben de handen ineengeslagen en in 2020 Hallo gecreëerd met de missie om ICT beter toegankelijk te maken voor het MKB. Zo is Hallo nu de grootste landelijke ICT-partner voor het MKB in Nederland. Met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Zeewolde en Zoetermeer. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Iedere vestiging is ook apart gecertificeerd met ISO27001 + NEN7510. Hun vestigingen Leeuwarden en Nieuwkuijk zijn momenteel in proces om gecertificeerd te worden.

Scroll naar boven