FAIRVIEW LEADERSHIP CONSULTANCY

40 W

100 W

partner

Els van Mierop

Le Sage ten Broeklaan 1

5615 CP Eindhoven

Elke duurzame verandering in een organisatie vraagt een verandering van de cultuur, van hoe je dingen samen doet. Lastig voor een ondernemer, die zelf deel uitmaakt van die cultuur. Tegelijk heeft een koerswijziging of bijsturing van de business weinig kans van slagen zonder diepgaand inzicht en daadwerkelijke betrokkenheid bij die business.

Wat helpt is iemand met frisse, onbevangen blik. Iemand van buiten. Iemand die de handen uit de mouwen steekt en samen met de ondernemer en het team de kar in beweging brengt. Iemand van binnen.

Fairview brengt een nieuwe, positieve impuls van buiten en werkt tijdelijk met de ondernemer mee. In welke rol? Dat ligt aan de vraag, aan de cultuur en structuur van de organisatie. Leidinggevende, teamlid, meewerkend voorvrouw, vrije radicaal … whatever it takes. Altijd parttime, want uiteindelijk hoort de verantwoordelijkheid te liggen bij de mensen die het zelf moeten doen.

Fairview schudt samen met haar opdrachtgever de boel op en doet flink wat stof opwaaien, zodat de verandering duidelijk is, op gang komt en blijft.

Scroll naar boven