FAIRVIEW LEADERSHIP CONSULTANCY

100W

Els van Mierop

Le Sage ten Broeklaan 1
5615 CP Eindhoven


els@fairview.nu
www.fairview.nu/

Elke duurzame verandering in een organisatie vraagt een verandering van de cultuur, van hoe je dingen samen doet. Lastig, als je zelf deel uitmaakt van die cultuur. Tegelijk heeft een koerswijziging of bijsturing van de business weinig kans van slagen zonder diepgaand inzicht en daadwerkelijke betrokkenheid bij die business.

Wat je nodig hebt, is iemand met frisse, onbevangen blik. Iemand van buiten. Iemand die de handen uit de mouwen steekt en samen met jou en het team de kar in beweging brengt. Iemand van binnen.

Fairview brengt een nieuwe, positieve impuls van buiten en werkt tijdelijk met je mee. In welke rol? Dat ligt aan je vraag, aan de cultuur en structuur van je organisatie. Leidinggevende, teamlid, meewerkend voorvrouw, vrije radicaal … whatever it takes. Altijd parttime, want uiteindelijk hoort de verantwoordelijkheid te liggen bij de mensen die het zelf moeten doen.

Wat vind je, zullen we samen de boel eens opschudden? Flink wat stof doen opwaaien, zodat de verandering duidelijk is, op gang komt en blijft? Leuk!

Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten