HART IN BEDRIJF

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Sandra Koedood

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

Zoek je een teamcoach voor een MT, leidinggevende of team?

Hart in Bedrijf biedt maatwerk begeleiding voor persoonlijke, professionele en teamontwikkeling. De begeleiding die wij bieden laat zich kenmerken door: verdieping, eerlijkheid, gericht op resultaat, met oog voor de context van de organisatie.

Managementcoaching:

Vanuit ons perspectief rust het fundament van een organisatie op een stabiel en stevig directieteam/MT waarbinnen de leden vanuit openheid en vertrouwen met elkaar communiceren en samenwerken. De, soms noodzakelijke, scherpe dialoog wordt gevoerd en benut, waardoor koersbepaling en besluitvorming helder en doelgericht tot stand kunnen komen. Hart in Bedrijf is gespecialiseerd in het faciliteren van dit proces. Samen met het directieteam/MT gaan wij aan de slag aan het bouwen van een gezonde en stevige basis voor samenwerking. Daarnaast begeleiden wij het MT bij het (her)inrichten van structuren of het ontwikkelen van een visie voor de toekomst.

Teamcoaching:

Loopt het binnen een team in uw organisatie niet altijd even lekker? Hart in Bedrijf biedt gedegen en maatwerk begeleiding bij de volgende vragen of knelpunten:

– Het bouwen van een fundament van openheid en vertrouwen.

– Focus en verbinding creëren op de bedoeling (visie/missie) van een team.

– Vergroten van het werkplezier.

– Conflict bemiddeling.

– Onderzoeken van de oorzaak van het onderpresteren van een team.

– Advisering en effectieve begeleiding voor het optimaliseren van de teamprestaties.

– Advisering en coaching bij organisatie- en teamvraagstukken.

Naast teamcoaching bieden wij ook leiderschapscoaching. In dit diepgaande ontwikkelingsproces leer je wie je bent als mens in je rol als leidinggevende en hoe je hier effectief in kan groeien.

Scroll naar boven