KEIZERS ADVOCATEN

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Martijn Versantvoort

Fellenoord 230

5611 ZC Eindhoven

Keizers advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in het hart van Eindhoven. Met 10 advocaten en 5 medewerkers zijn zij gespecialiseerd in het (internationale) ondernemingsrecht (waaronder ook financieringen en herstructureringen), insolventierecht, contractenrecht, incasso en vastgoed- en bestuursrecht.

Ze werken veelal voor ondernemers, maar staan ook regelmatig overheden en particulieren bij, die zij voorzien van hoogwaardig gespecialiseerd juridisch advies. Maatwerk op persoonlijke basis. Keizers advocaten adviseren bondig, helder en praktisch.

Keizers advocaten beschikken over de expertise, ervaring en creativiteit die nodig zijn voor een doeltreffende oplossing. Hun advisering onderscheidt zich doordat ze primair gericht zijn op het voorkomen van geschillen. Is er toch een juridisch conflict dan zoeken ze samen met hun cliënt naar de beste oplossing. Procederen is kostbaar en leidt lang niet altijd tot de beste uitkomst. Mocht het toch zover komen dan zullen zij hun opdrachtgever natuurlijk bijstaan.

Scroll naar boven