MHC Mobility

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Stefan van Riel

Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven

Bij MHC zijn zij ervan overtuigd dat goed contact waarde creëert voor iedereen. Hun belofte aan klanten is: ‘Prettig geregeld’. Dit is het gevoel dat je hebt als je met hun mensen en dienstverlening in aanraking komt.

Zij bieden flexibele, transparante mobiliteitsoplossingen, altijd op maat gemaakt voor jou en jouw organisatie. MHC is onderdeel van een sterke Europese samenwerking en alleen al in Nederland hebben we 40 jaar ervaring in mobiliteit.

Door hun ervaring zijn zij bij uitstek jouw partner die verder kan helpen toekomstgerichte besluiten te maken over jouw mobiliteitsbeleid.

Met vijf kernwaarden geven zij richting aan al onze activiteiten. Van het opstellen van een contract tot de manier waarop zij communiceren met hun klanten.

Van hoe ze onderling als collega’s met elkaar omgaan tot de keuzes die ze maken voor leveranciers en samenwerkingspartners. Dit zijn hun vijf merkwaarden en hun betekenis:

Hartelijk – Persoonlijk en toegankelijk
Vernieuwend – Innovatief, dynamisch en lef
Sociaal – Samen, harmonieus en loyaal
Professioneel – Nuchter, praktisch en hulpvaardig
Betrouwbaar – Transparant en doordacht

Heb je een lastig mobiliteitsvraagstuk? Ben je op zoek naar advies over duurzame mobiliteit? Of gewoon kort een kopje koffie om van gedachten te wisselen?
Dan ben je bij MHC Mobility aan het juiste adres.

 

 

Scroll naar boven