Omines

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Joost Engel
Niels Keurentjes

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

Gedreven en nieuwsgierig, betrokken. Bonuscollega’s die je kan inzetten als verlengstuk van jouw organisatie, een echte sparringpartner voor complexe vraagstukken: dat is Omines internetbureau.

Als internetbureau onderscheiden zij zich doordat ze niet alleen de gangbare taken op topniveau kunnen uitvoeren, maar ook excelleren in technische kennis, nazorg en persoonlijke aandacht. Omines is een full service internetbureau, wat inhoudt dat zij het complete traject voor je kunnen verzorgen vanaf het eerste idee voor een site of applicatie tot aan de hosting en online marketing ervan. Alles onder één dak, want dat is wel zo gemakkelijk.

Het gemêleerde gezelschap dat dat realiseert heeft als grote verbindende factor een onvoorwaardelijke liefde voor het internet en alles eromheen en met meer dan 17 jaar ervaring in maatwerk oplossingen mogen we ons dé specialist in maatwerk software oplossingen noemen. Waarbij zaken als stabiliteit, beveiliging en toekomstbestendigheid fundamentele overwegingen zijn bij iedere regel code de ze schrijven.

Heb je vraagstuk waar je eens vrijblijvend over wilt sparren? Neem contact op en laten we kennis maken!

 

Scroll naar boven