STUDIO 412

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Koen Donkers

Essenstraat 1

5616 LG Eindhoven

Studio 412 ontwerpt fijne en duurzame plekken om te wonen, te werken en te ontspannen. Voor een projectontwikkelaar of bedrijfseigenaar transformeren wij (monumentaal) leegstaand vastgoed, breiden vastgoed uit door optopping óf ontwerpen een compleet nieuw pand. Samen kijken ze of een locatie geschikt is, toetsen de haalbaarheid, bespreken de plannen bestuurlijk en ambtelijk met de betreffende gemeente en maken het architectonisch en technisch ontwerp. Veel van onze inbreidingsplannen zijn maatwerk en passen niet binnen de bestaande gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden. Om het plan alsnog mogelijk te maken laten we de noodzakelijke onderzoeken uitvoeren, motiveringen opstellen en begeleiden we het vergunningenproces. Zij nemen het “gedoe” uit handen en werken samen aan een passend ontwerp.

Studio 412, de creatieve broedplaats voor architectuur en techniek

 

Zij komen graag in contact met:

Dat is voor hun een breed interesseveld, ze weten namelijk nooit vooraf wanneer iemand een ontwerpvraag heeft en zij worden al heel snel enthousiast van een goed gesprek met een echte ondernemer, maar dan toch:

Primair: Projectontwikkelaars / ontwikkelende aannemers / aannemers

Secundair: Ondernemers met een ruimtelijke uitbreidingsambitie en adviseurs als makelaars / financieel adviseurs / hypotheekbemiddelaars

Tertiair: Bouw gerelateerde adviesbureaus / bouwmanagementbureaus / toeleveranciers van de aannemers

Scroll naar boven