WORLDEMP

40 W

100 W

partner

g-w
partner

k-s
partner

Daniel Perez

Torenallee 57

5617 BB Eindhoven

Krijg toegang tot al het talent in de wereld!
Werf wereldwijd hoogopgeleide professionals die perfect binnen jouw bedrijfscultuur passen. Ontdek samen met ons de groeimogelijkheden voor jouw bedrijf. Op zoek naar hoogopgeleid personeel?
Zoek je specialisten op het gebied van IT, Engineering, Data of Finance? WorldEmp brengt vraag en aanbod samen. Op een betaalbare, schaalbare en efficiënte manier. Dit doen we door de beste mensen te koppelen aan bedrijven wereldwijd.

Wij voegen collega's toe aan jouw team, waarmee je online samenwerkt. Dat doen we met ons platform en een live videoverbinding. Op die manier zijn de Internationale collega's altijd virtueel bij jou op kantoor en kan je makkelijk bestanden delen en samenwerken. Werken met een team op afstand is nog nooit zo makkelijk geweest.

In deze tijden van tekorten aan hoog opgeleid personeel op de Nederlandse markt heeft WorldEmp namelijk de oplossing. WorldEmp faciliteert hoog opgeleide ervaren specialisten die op maat gerekruteerd aan je team als collega worden Je internationale collega op afstand direct technisch door jou aangestuurd, werkend vanuit de mooiste kantoren en hightech omgeving onder Westerse omstandigheden en de hoogste ethische standaarden.

Scroll naar boven