contact

David van Iersel

Directeur | Eigenaar
david@24uurinbedrijf.nl

Meijke de Greeff

Commercie | Relatiebeheer | Events
meijke@24uurinbedrijf.nl

Inge Dinnessen

Sales | Relatiebeheer | Finance
inge@24uurinbedrijf.nl

Christel Slenders

Office Manager
info@24uurinbedrijf.nl

Dirk Neerhoff

Zakelijk Partner
info@24uurinbedrijf.nl

Saskia Kropff

Fotograaf | Studio Stuimig
info@studiostuimig.nl

sx-eindhoven-0f7820e6374bdca1b02a9e078156ab1d

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
040 236 48 10
info@24uurinbedrijf.nl

OORSPRONG
24 uur in bedrijf (24U) is opgericht door David van Iersel. David was ruim twaalf jaar mede-eigenaar van communicatiebureau Scherpontwerp. Eind 2004 startte hij uitgeverij De Boekenmakers waar hij ruime 100 titels (oa reis-, kook- en sportboeken) uitbracht. Tevens is hij auteur van het boek 1000 WATT, een handreiking voor de creatieve ondernemer. In 2012 werd 24 uur in bedrijf opgericht. De ambitie is om het concept op korte termijn uit te breiden met 24U Media.
Van de Gemeente Eindhoven ontving David de erkenning The Bridge omdat 24U als vernieuwend initiatief het doel heeft om ondernemers concreet te verbinden.

ALGEMEEN
Deelnemers van 24U krijgen altijd voorrang om mee te doen aan onze activiteiten en events. Niet-leden en introducés kunnen maximaal 2 keer een evenement bijwonen. Mocht je geïnformeerd willen worden over onze events, stuur dan een mail naar info@24uurinbedrijf.nl.

Ook bedrijven die elders in het land gevestigd zijn en een netwerk in Eindhoven e.o. willen opbouwen, kunnen lid worden. We zijn toegankelijk voor iedere serieuze, ruimdenkende ondernemer. Bij 24U zijn we er van overtuigd dat samenwerking tot meer succes leidt dan concurrentie. Om die reden bieden wij geen exclusiviteit aan.

SX, SPORT, MARKETING, MEDIA
Wij zijn gevestigd in SX – centrum voor Sport, Marketing en Media – op Strijp-S. Het historische pand (1914) was voorheen de glasmengkamer van Philips. Initiatiefnemer en 24U-lid Bob van Oosterhout, directeur van sportmarketingbureau Triple Double: “De symboliek van de letters SX kan niet treffender: De S van samenwerking en de X voor kruisbestuiving, het delen van activiteit, kennis en natuurlijk ook van eXperience.”

ROUTEBESCHRIJVING
Let op! SX op Strijp-S heeft huisnummer 3 en is in veel navigatiesystemen nog niet bekend. Wij adviseren om Torenallee Eindhoven in te voeren en/of de routebeschrijving te volgen.

PARKEREN
Alleen in geval je een afspraak hebt en de capaciteit het toelaat, kun je parkeren direct naast ons kantoor. Meld je bij de slagboom tussen ons kantoor (direct naast de LED Wall) en de portierslounge van Strijp-S en de receptioniste wijst je de parkeerplaats.