24U TRAVEL

Reis mee naar Italië / 1-4 september
De Grand Prix van Italië is één van de pareltjes van de racekalender. Monza is bovendien één van de circuits waar al sinds het begin van de Formule 1 in 1950 gereden wordt. Van vrijdag 1 t/m maandag 4 september maken wij in samenwerking met Thinc Ahead een hele speciale reis. Uiteraard is het hoogtepunt het bijwonen van de Formule 1 race op zondag 3 september. Reserveer nu en mis deze fantastische reis niet!

PROGRAMMA:

200027056
Gardameer

Vrijdag
Vrijdagmiddag 1 september vliegen we naar Italië en vanuit het vliegveld rijden we per luxe touringcar meteen door naar ons hotel, gelegen bij het Gardameer. Na een heerlijk Italiaans diner is er ’s avonds een vrij programma en de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Zaterdag
Op zaterdag brengen we een bezoek aan de Umberto Panini Collection, even buiten Modena. Hier staat in een hal, op het erf van een biologische kaasboerderij de grootste en meest exclusieve collectie van Maserati ter wereld. Vervolgens is er tijd voor een heerlijke Italiaanse lunch en bezoeken we het beroemde Ferrari museum; een indrukwekkende collectie van moderne en oude race- en straatauto’s uit de historie van Ferrari. In de avonduren verblijven we in de middeleeuwse stad Verona, bekend van o.a. de beroemde Romaanse arena.

24U travel

Zondag
Deze dag staat natuurlijk helemaal in het teken van de Formule 1 in Monza. Uiteraard zijn we al vroegtijdig op het circuit, met als ultiem hoogtepunt de start van de Grand Prix! Hier verblijven we de hele dag en zullen we samen met de ‘Tifosi’ onze Max Verstappen aanmoedigen.

Maandag
Ook op deze laatste dag zal automotive centraal staan. En hoe! Wij bezoeken niet alleen de Maserati fabriek maar na de lunch ook die van Ducati. Het bezoek aan de Maserati fabriek is uniek omdat deze normaliter niet vrij toegankelijk is. Na ons bezoek rijden we door naar het vliegveld waar we einde middag weer terug vliegen, om begin van de avond te arriveren. Daarna terug naar huis na een onvergetelijke ervaring!

GA JE MEE?

De ledenprijs bedraagt € 1.975 ex btw. (€ 2.175 ex btw. voor niet-leden). Hierbij zijn vliegticket, overnachting, eten, consumpties, bezoek concepten en entree F1 inbegrepen.

LET OP: i.v.m. de verwachte drukte en beperkte beschikbaarheid van vliegtickets, hotelkamers én de entree op het circuit, is het belangrijk dat wij tijdig, uiterlijk vóór donderdag 1 juni, weten of je meegaat.