30-09-2022

24U SPECIAL | 10 JAAR 24 UUR IN BEDRIJF

PROOST MET ONS!

INHOUD

10 jaar geleden startte 24U met 40 enthousiaste ondernemers die in dit concept geloofde. Een andere manier van netwerken waar dialoog, kennisdelen, inspiratie en verbinding centraal staan.

In 10 jaar tijd is 24 uur in bedrijf gegroeid naar een platform dat niet meer weg te denken is uit deze regio en we zijn er trots op dat jij daar een onderdeel van bent. Met bijna 350 aangesloten organisaties maken we bijna dagelijks verbinding binnen de Brainport.

Samen met jou willen we terugblikken en vooruitkijken. Daarom hebben we een speciale gast uitgenodigd die op zowel de leden als op ons veel indruk heeft gemaakt tijdens een eerder evenement. Daarnaast laten we eenmalig een oud programmaonderdeel terugkomen op deze feestelijke ochtend met ook hierin enkele bijzondere gasten. Dit wil je niet missen!

Programma

07:30
Start

12:00 

Einde

 

Sprekers

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €30,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven