24U VONKT!

Maandag 30 oktober is alweer de 12e editie van onze talkshow 24U VONKT! met ook deze keer weer bijzondere tafelgasten. Ontvangst is vanaf 19.30 uur in het Parktheater en we starten om 20.00 uur met de uitzending (ca 90 min.). 24U VONKT! wordt opgenomen en uitgezonden door Studio040.

PROGRAMMA
Tafelinterviews / pitchpodium /  theater optreden  / standup column

24U VONKT!

30.10.2017, 19.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

candy_crazy_-d-pers-zw-04-320x320

CANDY DULFER

Wereldberoemd om haar krachtige en high-energy concerten. Ze werkt samen met de grootste artiesten, treedt op met haar band over de hele wereld in uitverkochte clubs en op de grootste festival podia. Ze ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht meer dan 2,5 miljoen albums wereldwijd en had meerdere nummer 1 hits in de VS. Tijdens 24U VONKT! praten we met Candy over haar nieuwe album, haar zojuist verschenen boek ‘Sex, Candy & Rock -n- Roll’ èn haar ‘zelfbenoemde ambassadeursrol’ voor Designstad Eindhoven. Nu alsnog (eerder verhinderd wegens griep) bij ons aan tafel en on stage!

© 2016 Mark Prins Fotografie

JITSE GROEN
Oprichter en CEO Takeaway.com / Thuisbezorgd.nl
Het idee voor Thuisbezorgd.nl ontstond in 1999 tijdens een familiefeestje in een klein dorp. Jitse kreeg daar de inspiratie om een online eten bestelsite te ontwikkelen toen het niet lukte om via internet een pizza te bestellen. Inmiddels vertegenwoordigt Takeaway.com een marktwaarde van meer dan een miljard euro en is het bedrijf actief in 9 Europese landen en in Vietnam. Jitse Groen kan beschouwd worden als een van de meest succesvolle ondernemers van deze tijd. Wij hebben hem bij 24U VONKT! aan tafel.

SIMONE BRUMMELHUIS website

SIMONE BRUMMELHUIS
TheNextWomen
Simone is oprichter van TheNextWomen, dat toegang verschaft tot kapitaal, programma’s, middelen en netwerken aan vrouwelijke ondernemers. Ze is ook oprichter en investeerder van The Next Women Crowd Fund èn is commissaris van de Telegraaf Media Groep alsmede bestuurslid van diverse startups. Daarnaast bekleedt ze diverse functies bij onder andere het investeringscomité van het Oxfam Novib Impact Fund, het Business Development Fund van de Erasmus Universiteit en van het Propositie Comité voor OndernemersFinanciering van de NLii. Verder is Simone mede-oprichter van het grootste online restaurantplatform IENS. Tijd voor een gesprek met deze zeer ondernemende dame.

• SPONSORBALK 24U VONKT! B