24U STARTUP

Woensdag 8 november organiseert 24 uur in bedrijf weer de 24U StartUp in Grand Café De Stip in SX. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Bram Dekker.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet bij De Stip in SX

08.00 uur
Presentatie Bram Dekker

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Bram dekker

Bram Dekker begon zijn zwemcarrière bij zwemvereniging Hellas-Glana in Sittard. Dankzij de visie van zijn toenmalige coach om zwemmers zo breed mogelijk op te leiden en niet te vroeg te laten specialiseren, groeide Bram uit tot een allround zwemmer. Tijdens zijn junioren/jeugd periode behaalde hij op elk NK minimaal 1 gouden medaille. In 2008 nam hij het besluit om zich volledig te gaan richten op zijn carrière als zwemmer en had hij 1 doel te weten de Olympische Spelen van 2016 in Rio. Vanaf dat moment zette Bram jaar na jaar alles opzij om zijn droom te verwezenlijken.

icoon-startup 281

Bram geniet elke dag van zijn leven en elke dag waardeert hij dat hij zichzelf heeft beloond door te durven kiezen voor wat hij leuk vindt.
Tijdens de 24U Startup van 8 november neemt Bram ons mee in de lange weg naar Rio welke uiteindelijk niet gehaald is, de offers die hij hiervoor moest brengen en wat hem alsnog naar de Spelen van 2020 zal brengen als assistent bondscoach van de Paralympische zwemmers.

24U STARTUP

08.11.2017, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.