24U STARTUP

Op 20 december organiseren wij een bijzondere 24U StartUp in het Stadhuis van Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00  uur

Start presentatie
Josette Dijkhuizen
Staf Depla

08.45 uur

Netwerken en verbinden

09.30 uur

Einde

In de Brainport Regio gaat het vooral om tech-ondernemers en studenten die hun ambities omzetten in een start-up. Josette Dijkhuizen neemt ons mee naar hele andere groepen ondernemers, namelijk slachtoffers van geweld die middels een bedrijf een nieuwe start in hun leven willen maken. Mannen en vrouwen die hier in Nederland zijn geboren of hier naartoe zijn gevlucht met een link naar mensen in vluchtelingenkampen in het Midden-Oosten. Als hoogleraar en ondernemer uit Eindhoven vertelt ze gepassioneerd over wat haar drijft.

Tevens zal Staf Depla, wethouder Gemeente Eindhoven, ons meenemen op reis in de Tijdmachine. Samen reizen we door de afgelopen eeuwen naar de toekomst en leren we over de aanpak van armoede, opvoeding en onderwijs, en over het ontstaan en de ontwikkeling van banen voor mensen met een arbeidsbeperking. In de Tijdmachine ervaar je dat het vraagstuk van de sociale werkgelegenheid er een is van alle tijden.

24U STARTUP

20.12.2017, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.