24U STARTUP

Woensdag 21 maart organiseert 24 uur in bedrijf  de 24U StartUp in Conference Center High Tech Campus, High Tech Campus 1 (The Strip) Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Sabi Tolou van SendCloud – Het snelst groeiend technologiebedrijf van Nederland.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Sabi Tolou van SendCloud – Het snelst groeiend technologiebedrijf van Nederland

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

sabi

Van goed idee tot miljoenenbedrijf!

SendCloud is één van de snelst groeiende techstart-ups van Europa. Sabi Tolou en zijn twee zakelijke partners zijn het bedrijf in oktober 2012 begonnen omdat zij zagen dat de groei in e-commerce grote logistieke uitdagingen met zich meebrengt voor online retailers, pakketvervoerders en de consument. SendCloud biedt software aan waarmee webshops eenvoudig pakketbestellingen kunnen verwerken en bezorgen en bespaart met deze online verzendtool tijd en verzendkosten. Zo kunnen kleinere bedrijven opboksen tegen grote webwinkels als Coolblue en Bol.com.

LOGO SENDCLOUD kopie

Inmiddels ook actief in Frankrijk en Duitsland met momenteel 65 fte en door een miljoeneninvestering willen ze de omzet elk jaar minstens verdubbelen om uiteindelijk wereldwijd marktleider te worden.

Hoe ga je als startup om met snelle groei in een korte tijd? Hoe ga je om met verandering van je eigen rol in een steeds groter wordende organisatie? Hoe bepaal je de strategie en geef je vorm aan je internationale ambities? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens deze 24U StartUp, dus meld je snel aan!

24U STARTUP

21.03.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.