24U STARTUP

Donderdag 14 juni organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp, in Grand Café de Stip in SX, Torenallee 3 Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Ruud Schippers, mede-eigenaar JAM – hét online werkplatform voor uw regio!

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Ruud Schippers, JAM

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

DISRUPTIE EN WENDBAARHEID
Ruud Schippers (25) is JAMwerkt.nl samen met zijn broer en zus gestart in 2012 omdat zij zagen dat het voor jongeren lastig is om een bijbaantje of vakantiewerk in de buurt te vinden. JAMwerkt.nl is een online werkplatform waarop jongeren, studenten en starters zelf kunnen aangeven wanneer ze beschikbaar zijn, wat voor werk ze willen doen en binnen welke kilometerstraal ze willen werken. Lokale bedrijven kunnen via het platform tijdelijk maar ook fulltime personeel uit de regio inhuren en hebben direct inzicht in de database met beschikbare werknemers. Kortom, een booking.com voor het inhuren van medewerkers.

Als snelst groeiend bedrijf van Zuid-Nederland ontving JAMwerkt.nl in 2016 de Gouden en in 2017 de Zilveren Gazelle. Deze groei is natuurlijk gepaard gegaan met snelle veranderingen binnen het bedrijf op het gebied van organisatieprocessen en personeel.

Ben je benieuwd hoe JAMwerkt.nl als challenger voet aan de grond gekregen heeft in de uitzendbranche, waar ze tegenaan zijn gelopen, welke methodiek ze gebruiken om te groeien en of traditionele uitzendbureaus nog bestaansrecht hebben? Dit en meer komt aan bod tijdens deze 24U Startup!

24U STARTUP

14.06.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.