24U STARTUP

Donderdag 5 juli organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in het Philips Stadion, Frederiklaan 10A, ingang 8 in Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Jeroen Adriaans, Oprichter Bamigo.com.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Jeroen Adriaans, Oprichter Bamigo.com

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

E-commerce is de toekomst en de online markt groeit significant. Jeroen Adriaans, oprichter van Bamigo, heeft inmiddels al meerdere malen laten zien dat hij weet hoe je online succesvol kunt zijn. Bamboe herenondergoedmerk Bamigo onderscheidt zich, naast het kwalitatief materiaalgebruik, in hun marketinguitingen waarin unieke pandamaskers gedragen worden door de mannelijke modellen.

Nu het merk zich krachtig in de markt gezet heeft is hij klaar voor een nieuwe uitdaging om weer een nieuw product online in de markt te zetten. Jeroen zal tijdens deze 24U Startup vertellen over zijn ondernemerservaringen. Hoe bepaal je de merkstrategie binnen een niche markt? Hoe kan je een snelle groei automatiseren en realiseren en welke impact heeft dat op je bedrijfsvoering? Wanneer besluit je als ondernemer een volgende nieuwe uitdaging aan te gaan?

24U STARTUP

05.07.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.