24U STARTUP

Woensdag 3 oktober organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp, in Grand Café de Stip in SX, Torenallee 3 Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Martijn van Rossum, Directeur Studelta.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Martijn van Rossum, Directeur Studelta

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Martijn van Rossum (1979) is algemeen directeur en eigenaar van Studelta. Met zijn kennis van de jongst werkende generatie daagt hij werkgevers uit om na te denken over de invloed van generatie Y op de toekomst van organisaties. Hij is ervan overtuigd dat je veerkrachtige en duurzame organisaties creëert door de kracht van elke generatie optimaal te benutten. Studelta is geboren uit noodzaak. Te veel dolende hoogopgeleiden. Te veel vergrijsde organisaties. Door deze jonge talenten – ook wel pioniers genoemd– op basis van drijfveren, persoonlijkheid en missie te matchen aan passende organisatieculturen, ontstaat intrinsieke motivatie om bij te willen dragen.

Zo zorgt Studelta ervoor dat organisaties bij de tijd blijven en de uitdagingen van vandaag en morgen aan kunnen gaan.

Martijn geeft antwoord op vragen als: Hoe zorg je voor een duurzame match tussen werknemer en organisatie? Hoe behoud je jong talent binnen jouw organisatie? Hoe richt je goed werkgeverschap in om werkgeluk te stimuleren? Hoe benut je de kracht en de potentie van generatie Y? Hoe creëer je als werkgever een organisatie waarin gepionierd kan worden? En als er nog tijd is: hoe ziet de toekomst van werk eruit?

24U STARTUP | Eindhoven

03.10.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.