24U STARTUP

Woensdag 21 november 2018 organiseert 24 uur in bedrijf een bijzondere 24U StartUp in samenwerking met de Week van de Ondernemer. De ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden, vind plaats in ROTTERDAM. Gastspreker: Michiel Muller.

Programma:
08.00 uur
Ontbijtbuffet

08.30 uur
Presentatie

09.15 uur
Verbindingen met andere ondernemers

10.00 uur
Einde en door naar de Week van de Ondernemer

Michiel Muller (54) studeerde economie in Rotterdam en na een carrière bij ExxonMobil bouwde hij samen met oprichter Marc Schröder benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Marc Route Mobiel op. In 2015 was hij mede-oprichter van online supermarkt Picnic. Picnic levert alle boodschappen, voor de laagste prijs, gratis aan huis. Picnic heeft geen eigen vestigingen en verschilt daarmee van traditionele supermarkten, die soms ook thuisbezorging aanbieden. Sinds de start groeit Picnic hard en bezorgt inmiddels in 60 steden. Met de gratis bezorging en laagste prijs garantie maakt het voor consumenten nu niet meer uit om thuis te laten bezorgen of zelf naar de supermarkt te gaan.

Een echt aanbod voor de massamarkt dus, getuige ook de wachtlijsten die er inmiddels zijn. Met inmiddels 4 distributiecentra en 25 hubs vanwaar de 100% elektrische vloot de klanten bezorgt bouwt Picnic versneld aan zijn infrastructuur.

Michiel Muller, mede-oprichter van online supermarkt PICNIC, zal tijdens de 24U StartUp antwoord geven op vragen zoals; Hoe heeft Muller zijn strategie bepaald in een toch al zo drukke markt? Waarom heeft Picnic een model dat wel succesvol is? Wat betekent dit voor de markt en waar staat Picnic over 5 jaar? 

24U STARTUP | Rotterdam (wvdo)

21.11.2018, 08.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

David van Iersel zal Michiel Muller interviewen en er zal ook voor de bezoekers de gelegenheid zijn vragen te stellen. Aansluitend aan de 24U StartUp heb je de gehele dag gratis toegang om je te laten inspireren door diverse toonaangevende sprekers.