24U STARTUP

Donderdag 7 februari organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in het Philips Stadion. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Steven Nelemans van Amber Mobility.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Steven Nelemans van Amber Mobility

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Steven Nelemans (1995) is oprichter en CEO van Amber Mobility. 2,5 jaar geleden heeft hij samen met een aantal studiegenoten Amber opgericht, met het doel om de grote uitdagingen in onze huidige mobiliteit op te lossen. Door het ontwikkelen van een fantastisch deelautoplatform hebben ze een manier gevonden om de mobiliteit duurzamer, flexibeler en goedkoper te maken, Een tool die klanten volledig faciliteert en ontzorgt.

Amber is de eerste partij die een volwaardig alternatief voor de eigen auto biedt door de beschikbaarheid van deelauto’s te garanderen voor zakelijke gebruikers. Met een vloot van 100% elektrische BMW i3’s en een app die je alle zorgen uit handen neemt. Momenteel actief in de zakelijke markt en aanwezig in alle grote steden van Nederland, zijn ze op dit moment een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

24U STARTUP | Eindhoven

07.02.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.