24U STARTUP

Woensdag 12 december 2018 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in De Stip, SX Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Rob Adams van Six Fingers.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Rob Adams van Six Fingers

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is de oprichter van Six Fingers, schrijver van inmiddels 4 boeken en veelgevraagd spreker over vernieuwing. Six Fingers ontwerpt nieuwe perspectieven op de toekomst voor zeer uiteenlopende organisaties, van ABN Amro tot de Verenigde Naties.

Sinds dit jaar is Six Fingers naast Eindhoven ook gevestigd in Barcelona.

Tijdens de laatste 24U StartUp van dit jaar neemt Rob jullie mee in de ontwikkelingen die een grote impact kunnen hebben op mens en maatschappij. Een ochtend vol voorbeelden met Rob’s eigen vertaling daarvan. Een ding is zeker, je gaat met een nieuw perspectief 2019 tegemoet!

24 STARTUP | Eindhoven

12.12.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.