24U CHEFS TABLE XL

24U TRAKTEERT OP EEN CULINAIRE 3-GANGEN LUNCH MIDDEN IN DE NATUUR! 

De pijlers van 24U zijn ‘ontmoeten’, ‘inspireren’ en ‘verbinden’ en daarom organiseren wij o.a. een aantal keer per jaar een 24U Chefs Table. Omdat wij al onze leden van dit onderdeel van ons programma willen laten ‘proeven’  trakteren wij woensdagmiddag 30 mei op een bijzondere variant hierop: de 24U Chefs Table XL.

Programma:

12.00 uur
Inloop
12.30  uur
Start diner en welkom 24U
13.30 uur
Gastspreker
15.00 uur
Einde en naar huis met een waardevolle beleving

Wij nodigen jou uit om stijlvol te lunchen op de aspergevelden en te genieten van het witte goud op een unieke locatie (Boord 25, Nuenen). Kortom een event waar inhoud, smaak en beleving elkaar ontmoeten.

In het sfeervolle openlucht pop-up restaurant Asperges op de Velden in Nuenen gaan we genieten van een 3-gangen lunch, bereid met de vers gestoken asperges van het land.

Chefkok en 24U lid Ralph van Kroonenburg van Delicious at Home bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de asperges en Varna Archer van Varna Wijnen zal deze lunch voorzien van een mooie selectie van bijpassende wijnen. Tijdens de lunch zal er tevens ruimte zijn voor de pijler ‘Inhoud’ en zullen we samen genieten van een inspirerende gastspreker. Aan een goed dialoog zal het zeker niet ontbreken deze middag! Halverwege het programma is er de mogelijkheid om van tafel te wisselen zodat jouw lunch zeker effectief is.

24U CHEFS TABLE XL

30.05.2018, 12.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname aan deze volledig verzorgde lunch gratis. Introducé ondernemers zijn van harte welkom tegen een éénmalige betaling van Eur 55,- (all-in).