29-09-2020

24U KICK OFF | ANNELIES HERMSEN

PSV STADION

INHOUD

Dinsdag 29 september 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het Philips stadion, Frederiklaan 10A, Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Annelies Hermsen, Eigenaar Ontwerpstudio Annelies Hermsen Fooddesign.

In 2005 richte ze haar eigen ontwerpstudio op, vanaf dag één wordt ze door zowel grote als kleine spelers in de voedingsmiddelen industrie en horeca gevraagd om mee te werken aan de ontwikkeling van innovatieve concepten. Hiervoor houdt ze de trends op gebied van voeding en de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten. Deze trends vormen in veel gevallen de basis voor de ontwikkeling van nieuwe food concepten.

Als je kijkt naar de trends dan kan je ook wat zeggen over de toekomst, gaan we met z’n allen echt veganistisch leven, is voedsel verspilling straks bij de wet verboden?

Programma

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Annelies Hermsen

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

ANNELIES HERMSEN

Eigenaar Ontwerpstudio Annelies Hermsen Fooddesign

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven