24U KICK OFF

Donderdag 26 november 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off Online. Gastspreker: Annemarie van Gaal.

Programma:

09.00
Presentatie: Annemarie van Gaal

10.00
Interactief: Q&A

10.30
Einde

Vleugellam of vliegen? Ze is bekend van haar televisieoptredens, boeken en columns: Annemarie van Gaal. Haar ondernemerscarrière begon ooit in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. Annemarie is op dit moment te zien met het programma ‘Crisis in de Tent’ waarin ze samen met Herman den Blijker horeca-ondernemers helpt die door de coronacrisis in de problemen zijn gekomen.

Voor Annemarie is het glas altijd half vol. Ze spreekt dan ook van een ‘geluk’ dat corona nu de kop opsteekt en niet twintig jaar geleden; toen waren er nog weinig mogelijkheden qua digitale communicatie.

Ook vindt Annemarie dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Tijdens deze 24U Kick Off gaat zij de interactie aan met de leden van 24 uur in bedrijf. Maakt deze crisis jou vleugellam? Hoe deal je daarmee? Hoe kun je omdenken als jouw geijkte wegen onbegaanbaar zijn? Op welke manier geef jij leiding aan je mensen die thuiswerken? En hoe kom je in deze tijd in gesprek met nieuwe klanten? Na aanmelding ontvang je tijdig een persoonlijke toegangslink.

24U KICK OFF | Annemarie van Gaal

26.11.2020, 01.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €15,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.