24U KICK OFF

Woensdag 19 februari 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in bij Best Golf, Golflaan 1, in Best. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Jort Verhage, CEO Approved By Young Adults

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Jort Verhage

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Hij is nog maar 16, maar heeft al drie jaar ervaring als ondernemer. In 2016 startte Jort Verhage zijn eigen bedrijf, waarmee hij bedrijven met de blik van een jongere helpt om meer omzet te behalen. Nu lanceert hij een nieuw initiatief met meerdere jongeren die bedrijven gaan adviseren: De Hofnar. Veel bedrijven richten hun serviceverlening in zoals hen dat is geleerd door theorie, management goeroes of gewoon, omdat dat altijd al zo ging. De jeugd, vanaf nu “Young Adults” genoemd hebben daar niets mee van doen. Zij kennen deze theorieën niet en zijn er niet in geïnteresseerd.

Onbevangen en intuïtief beoordelen zij of een organisatie de service levert die zij graag willen beleven. Echter, wie luistert er naar een kind? Immers, deze moet nog “veel leren”. Of toch niet? En is het juist andersom en kunnen organisaties veel van deze Young Adults leren? Er zijn reeds meerdere voorbeelden bekend van organisaties die scholieren of studenten ingeschakeld hebben om hen te helpen bij hun dienstverlening. En dit leidde vaak tot onthutsend eenvoudige oplossingen voor problemen. En tot aanpassingen van de dienstverlening.
Wat is de meerwaarde van een Young Adult binnen een bedrijf en past een Young Adult bij elk type bedrijf?

24U KICK OFF | Best Golf

19.02.2020, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.