18-10-2021

24U KICK OFF | TRIPLE DOUBLE – BOB VAN OOSTERHOUT

Triple Double

INHOUD

In zowel de sport als het bedrijfsleven draait het om de cijfers. Met meetbare commerciële resultaten liet Bob van Oosterhout grote merken – zoals KLM, Philips en ING – profiteren van sport. Uitgegroeid tot grootste sportmarketeer van Nederland, draaide hij de afgelopen 24 jaar dubbele werkweken. Een ‘uitknop’ kende hij niet. Totdat hij dit jaar alle aandelen van Triple Double verkocht….

The extra mile
Bob heeft een eigen kijk op ondernemen. Zo bedacht hij het succesvolle SX-concept (Strijp-S), heeft hij niks met vaste werktijden en vindt hij het lopen van ‘the extra mile’ belangrijker dan een CV. Zelf schuwt hij hard werken ook niet bepaald; Zo liet hij in een interview weten verslaafd te zijn aan sport, nieuws, zijn telefoon en Triple Double.

What’s next?
We praten met Bob over zijn zakelijke hoogte- en dieptepunten. Maar ook over de overwegingen tot de verkoop van Triple Double aan Golazo en zijn plannen voor de toekomst.

 

Programma

Tijden onder voorbehoud (i.v.m. richtlijnen RIVM)

07.30 uur

Ontvangst en ontbijt

08.00 uur

Presentatie: Bob van Oosterhout en interactieve Q&A

08.45 uur

Netwerken

09.45 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

BOB VAN OOSTERHOUT

Triple Double

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven