15-12-2020

24U KICK OFF | DICK MIDDELWEERD

NOOIT BIJ DE PAKKEN NEERZITTEN!

INHOUD

Dinsdag 15 december 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off Online. Gastspreker: Dick Middelweerd.

Stel: je bent chef-kok en eigenaar van een restaurant met twee Michelinsterren. Je levert altijd topprestaties en piekt in december. Totdat Corona ineens roet in het eten dreigt te gooien….Hoe gaat Dick Middelweerd hier mee om? Dick staat samen met zijn vrouw Anne-Laura sinds 2000 aan het roer van De Treeswijkhoeve in Waalre. Hij geeft speciaal voor onze leden een kijkje in zijn keuken.

Wat voor effect heeft Corona op hun bedrijf? Wat zijn de ambities voor 2021 en is er de wens om een derde ster te halen?

Omdenken is voor Dick niet vreemd. Als SVH Meesterkok (hoogste graad van bekwaamheid in de horeca) is hij met nonchalante perfectie altijd bezig met nieuwe dingen, smaken en technieken. Zo lanceerde hij maaltijdservice Trees voor Thuis en schreef hij verschillende kookboeken samen met Guus Meeuwis.

 

Programma

09.00 uur

Interview Dick Middelweerd door David van Iersel
+ Interactief Q&A

10.30 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

Dick Middelweerd

Chef-kok en eigenaar van de Treeswijkhoeve

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €15,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven