23-04-2024

24U KICK OFF | DIGITALE ETIQUETTE

 

INHOUD

Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken. Zijn laatste boek is een gids voor moderne etiquette: Niet appen tijdens het eten. Over dit onderwerp gaf hij ook een TEDx-Talk.

Hij wil ons laten stilstaan bij de invloed van technologie op ons leven en deelt inzichten hoe we bewuster om kunnen gaan met technologie. Daarover schrijft hij regelmatig opiniestukken, onder meer bij De Ondernemer, Het Parool en De Telegraaf.

November 2022 kwam Mircks laatste boek uit, de moderne etiquette-gids genaamd Niet appen tijdens het eten. Dit boek werd in veel kranten, tijdschriften en bij diverse TV- programma’s besproken.

Eerder publiceerde hij een dichtbundel over technologie, Dit algoritme deugt niet. De gedichten in deze bundel liet hij bewerken door AI. Zijn werk en dat van AI deelde hij op Instagram, om te zien wiens werk meer likes scoorde. Dat bleek het werk van AI te zijn.

Op dit moment is Mirck bezig met een boek over productiviteit, focus en slimmer werken: Schermschaamte.

Aaron laat een ander geluid horen over technologie. Zijn stelling is: in een tijdperk van slimme technologie, is het hoog tijd voor slimmere gebruikers.

Meld je dus snel aan voor deze 24U Kick Off!

Programma

07.30 UUR
Ontvangst en ontbijt

08.00 UUR
Presentatie & Interactieve Q&A

09.00 UUR
Netwerken

10.00 UUR
Einde en weer aan het werk

LOCATIE
Evoluon

Sprekers

Aaron Mirck

Spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken.

Schrijver: Niet appen tijdens eten

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon. Prospects mogen éénmalig gratis deelnemen aan een event.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven