24U KICK OFF

Dinsdag 23 februari 2021 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off bij Driessen Groep, Vlamovenweg 4, Helmond. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Jeroen Driessen, CEO van Driessen Groep.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Jeroen Driessen

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Jeroen Driessen studeerde Human Resource Management aan de Universiteit van Tilburg en ziet zichzelf naast CEO van de Driessen Groep als ambassadeur voor werkgeluk. Hij gelooft in de visie dat werken mensen gelukkig maakt; het geeft de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en de ruimte om dingen te doen die je echt leuk vindt. Mensen willen werken op een plek waar ze iets kunnen bijdragen (purpose). En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden (pleasure).

Als je hierbij een omgeving creëert als werkgever waarbij dit optimaal tot zijn recht komt heb je succesvolle ingrediënten voor Werkgeluk. Oftewel “Happy employees, make happy customers”. Dat is volgens Jeroen Driessen de sleutel tot het succes. Want gelukkige medewerkers presteren in zijn beleving beter, zijn minder vaak ziek en staan meer open voor vernieuwing en ontwikkeling.

24U KICK OFF | Driessen Groep

23.02.2021, 01.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.