23-04-2024

24U KICK OFF | EFFECTIEVER WERKEN IN DE TIJD VAN AI

 

INHOUD

Aaron Mirck is schrijver en TEDx-spreker over technologie. Zijn missie is om technologie begrijpelijk te maken voor het grote publiek. En inzicht te bieden in de impact van technologie op de maatschappij. Hij gelooft namelijk dat we een stuk slimmer, aardiger, productiever en gelukkiger worden als we bewuster omgaan met technologie. Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker die door het hele land lezingen over technologie geeft.

Hoe haal je alles uit je werkweek? Hoe zorg je ervoor dat AI ons productiever maakt? En hoe verandert kunstmatige intelligentie ons werk eigenlijk? Dat zijn vragen die Aaron Mirck voor ons beantwoordt in zijn keynote.

Ontdek waarom kunstmatige intelligentie ons op dit moment juist minder productief maakt en waarom we best eens wat kritischer mogen zijn op AI. In deze sessie gaat het ook over productiviteit en het slim indelen van je agenda. Daarbij combineert Mirck filosofische inzichten met praktische tips om ervoor te zorgen dat je nooit meer op dezelfde manier naar je agenda kijkt. Als het goed is, heb je na afloop van deze sessie elke week twee gratis werkdagen, zonder een minuut langer te hoeven werken.

Mirck laat ons stilstaan bij de invloed van technologie op ons leven en deelt inzichten hoe we bewuster om kunnen gaan met technologie. Daarover schrijft hij regelmatig opiniestukken, onder meer bij De Ondernemer, NRC, Volkskrant en De Telegraaf.
November 2022 kwam Mircks laatste boek uit, de moderne etiquette-gids genaamd Niet appen tijdens het eten. Dit boek werd in veel kranten, tijdschriften en bij diverse TV- programma’s besproken.
Aaron laat een ander geluid horen over technologie. Zijn stelling is: in een tijdperk van slimme technologie, is het hoog tijd voor slimmere gebruikers.

Meld je dus snel aan voor deze 24U Kick Off!

Programma

07.30 UUR
Ontvangst en ontbijt

08.00 UUR
Presentatie & Interactieve Q&A

09.00 UUR
Netwerken

10.00 UUR
Einde en weer aan het werk

LOCATIE
Evoluon

Sprekers

Aaron Mirck

Spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken.

Schrijver: Niet appen tijdens eten

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven