24U KICK OFF

Dinsdag 27 augustus organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in de Bibliotheek Eindhoven (Emmasingel 22). Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Hans van Breukelen.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Hans van Breukelen

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30

Weer aan het werk

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door zijn boek ‘Maak je comeback’. Benno Diederiks vertelde hem over zijn methode om mensen na een tegenslag weer in hun kracht te zetten. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen. ‘Maak je comeback’ geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.

Het boek is deze ochtend tevens te koop. De opbrengsten van dit boek worden geschonken aan Stichting Overleven met alvleesklierkanker.

Als ex-voetbalinternational weet Hans van Breukelen als geen ander dat om te winnen het soms noodzakelijk is om te verliezen. Als inspirator, spreker en trainer zet hij die ervaring in om anderen hun comeback te laten maken.

24U KICK OFF | Eindhoven

27.08.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.