24U KICK OFF

Dinsdag 7 mei 2019 organiseert 24 uur in bedrijf weer een 24U Kick Off in Grandcafé De Stip in SX, Torenallee 3 in Eindhoven, met als keynote spreker Camilla van den Boom van STURRM.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Camilla van den Boom | Sturrm

08.45 uur

Netwerken en verbinden

09.30 uur

Einde

Tegenwoordig moeten bedrijven voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze kunnen niet langer vertrouwen op een langetermijnplan voor de toekomst. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen. De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen; dat is intussen wel duidelijk. De vraag is hoe. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?

Camilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Met 20+ jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur van grote en middelgrote bedrijven. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën, innovatieve businessmodellen en wendbare organisaties. Ze is gespecialiseerd in het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Camilla heeft recentelijk haar inzichten uit de afgelopen jaren gebundeld over hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert hierin traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen. Haar methode 3458 helpt bedrijven om hun ambitie voor de lange termijn te vertalen naar prioriteiten en acties voor de komende 3 maanden, 4 weken, 5 dagen en 8 uur. Wat ga je NU doen om je ambitie op de lange termijn te bereiken?

3458 presenteert een alternatief voor toekomstbepaling door middel van financiële berekeningen in Excel. Het bevat kwalitatieve tools die je naast de gebruikelijke financiële berekeningen kunt gebruiken om inzichtelijk te maken hoe je bedrijf het beste de toekomst in kan gaan.

Camilla neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Met 3458 laat ze zien hoe je de voorwaarden creëert om als bedrijf succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. De praktische toepasbaarheid staat hierbij centraal. Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

24U KICK OFF | Eindhoven

07.05.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.