24U KICK OFF

Woensdag 20 november organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off bij Driessen Groep, Schootense Dreef 15, Helmond. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Rob Koelewijn, KLM Health Services.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Rob Koelewijn

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30

Weer aan het werk

Rob Koelewijn, werkzaam bij Essent, is door Gezond in Bedrijf uitgeroepen tot Vitality Manager van het jaar voor zijn systematische inzet om werknemers fit en gezond te houden en te krijgen. Dit doet hij voor Essent en deed dit voor KLM en andere internationaal opererende bedrijven. Rob kan als geen ander op een bevlogen manier zijn passie voor gezondheid overbrengen aan anderen. Mensen verbinden, in beweging krijgen en stimuleren het beste uit henzelf te halen.

Hij weet gezondheid te koppelen aan de bedrijfsstrategie en op een juiste manier te vertalen naar beleid en praktische maatregelen. Rob doet dit met een bijzondere aandacht voor vernieuwing en digitalisering. Op deze manier levert hij een wezenlijke bijdrage aan de vitaliteit van organisaties in lijn met hun organisatiedoelstellingen.

Hoe fit zijn jouw medewerkers en in hoeverre is een werkgever verantwoordelijk voor de vitaliteit van zijn medewerkers?

24U KICK OFF | Eindhoven

20.11.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.