24U KICK OFF

Dinsdag 29 oktober 2019 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in SIOUX, Esp 101 Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Frans de Groot, The Bitsing Company. 

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Frans de Groot

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Frans de Groot is nummer één bestsellerauteur en de grondlegger van de Bitsing methode. Bitsing is de eerste business managementmethode in de wereld. Hij doceert Bitsing in het Europese Masterprogramma en aan internationale universiteiten en diverse hogescholen. Met zijn bedrijf The Bitsing Company helpt hij elke dag duizenden mensen en organisaties bij het probleemloos behalen van hun doelen.

De Bitsing methode is wetenschappelijk beproefd en is in de praktijk van honderden organisaties bewezen. Met de methode helpt Frans talrijke mensen en organisaties bij het behalen van hun doelen. Deze op gebieden die er het meest toe doen: omzet en rendement voor organisaties, werkgelegenheid, motivatie, persoonlijk inkomen, carrières en work-life balance. Kort gezegd Bitsing betekent probleemloos doelen bereiken met een vooraf voorspeld resultaat en rendement.

24U KICK OFF | Eindhoven

29.10.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.