24U KICK OFF

Woensdag 11 september 2019 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off op de High Tech Campus, Conference Center, High Tech Campus 1 (The Strip) in Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Carmen van Vilsteren, directeur Strategic Area Health, TUe.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Carmen van Vilsteren, directeur Strategic Area Health, TUe

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Het bieden van duurzame, innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en daarmee invloed hebben op de kwaliteit van leven van mensen is de grote drijfveer van Carmen. Want wat heb je, naast excellent onderzoek op een Technische Universiteit, nog meer nodig om impact te hebben op de kwaliteit van leven van burgers en patiënten?
Carmen praat ons bij over hoe Brainport Regio zich inzet voor high tech innovaties in de gezondheidszorg en hoe we hiermee wereldwijd bijdragen aan de kwaliteit van leven.

Ze is directeur van het Strategic Area Health aan de TU/e en het nieuwe boegbeeld van de Topsector Life Sciences & Health. Health~Holland speelt een verbindende rol tussen bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen, patiënten en maatschappelijke organisatie om daarmee innovatie te versnellen.
Hoe draag jij bij aan de kwaliteit van leven? Hoe realiseer je impact? En wat doen we in de Brainport Regio? Carmen verteld je hoe zij denkt dat we de nieuwe missie op het gebied van Gezondheid en zorg van Nederland kunnen behalen.

24U KICK OFF | Eindhoven

11.09.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.