24U KICK OFF
Donderdag 14 januari 2021 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het Philips stadion, Frederiklaan 10A, Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Roel Hellemons, Chief Executive Officer van Eindhoven Airport.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Roel Hellemons

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Roel Hellemons, Chief Executive Officer van Eindhoven Airport. Een terugblik op zijn eerste jaar aan het hoofd van Eindhoven Airport. Tijdens deze Kick Off komen er vraagstukken naar voren als: Wat zijn de toekomstplannen van Eindhoven Airport op gebied van groei en milieu? Hoe heeft zijn jarenlange ervaring bij de landmacht en Schiphol Group zich voor deze klus voorbereid?

Eindhoven Airport streeft naar een breed portfolio van bestemmingen verspreid over (met name) Europa en heeft in 2019 6,7 miljoen passagiers. Ze zijn er voor de regio. Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld en maakt de regio internationaal bereikbaar. Hun uitgangspunt daarbij is dat dit gebeurt in balans met de omgeving. Met hun activiteiten en faciliteiten dragen ze bij aan een internationale toegankelijkheid en bereikbaarheid van hun verzorgingsgebied.

24U KICK OFF | EINDHOVEN AIRPORT

14.01.2021, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.