24U KICK OFF

Woensdag 15 mei organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het Philips Stadion. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Toon Gerbrands, Algemeen directeur PSV.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie:Toon Gerbrands, Algemeen directeur PSV

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Als volleybalcoach heeft Toon Gerbrands veel nationale en internationale prijzen gewonnen. Alle grote toernooien heeft hij als bondscoach meegemaakt, waaronder de Olympische Spelen in Sydney. Het team heeft een keer de eerste plaats op de wereldranglijst gehaald. Na zijn coachcarrière heeft hij twaalf succesvolle seizoenen bij AZ in Alkmaar gekend. Ze plaatsten zich negen keer voor Europees voetbal. De hoogtepunten waren het behalen van het landskampioen, het veroveren van de KNVB-beker en het winnen van de Johan Cruijff schaal. Hij is nu voor het vijfde seizoen directeur bij PSV, waarin drie kampioenschappen in de laatste vier seizoenen werden behaald.

In zijn volleybalperiode als clubcoach, combineerde hij dit met allerlei banen. Ook daar was hij succesvol door onder meer als manager de milieuprijs van Nederland te winnen. Het leiderschap heeft hij ontwikkeld en zich eigen gemaakt door zijn ruime ervaring in heel verschillende omgevingen. Een ding stond echter centraal en dat is presteren altijd en overal.

Toon Gerbrands zal ingaan op het thema, waarom het zo belangrijk is, dat een leider in balans moet zijn, met de juiste focus als uitgangspunt om te kunnen presteren.

24U KICK OFF | Eindhoven

15.05.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.