22-02-2022

24U KICK OFF | Energiemanagement

De energieke en toekomstbestendige organisatie

INHOUD

Energiemanagement vanuit mens- en organisatieperspectief

De inrichting van jouw organisatie en de gebruikte processen spelen een belangrijke rol in het energiek houden van jezelf en je werknemers. De keuzes hierin kunnen al jaren voor energielekken zorgen en daarom juist nu, in de coronaperiode, heel zichtbaar worden in de fysieke en mentale vitaliteit van je werknemers. Met onvoldoende brandstof in je organisatie ga je dit ook terugzien in de interne en externe communicatie, de werksfeer, behoud van talenten en bedrijfsresultaten.

Hoe zorg je er nu als organisatie voor dat je medewerkers energiek aan het werk blijven, nu en in de toekomst?
Philip Lomans en Chantalle Weemaes laten je tijdens deze 24U KICK OFF zien hoe energiemanagement binnen organisaties werkt en inspireren je het energieniveau naar een hoger plan te tillen. Philip gaat als organisatiedeskundige in op de energielekken die te vinden zijn binnen de systemen van een organisatie. Chantalle laat je vervolgens vanuit wetenschappelijk perspectief zien welke invloed deze energielekken hebben op de biochemie en het brein van jezelf en je medewerkers.

 

 

 

Programma

07.30 uur

Ontvangst en ontbijt

08.00 uur

Presentatie Chantalle Weemaes & Philip Lomans

09.15 uur

Netwerken

10.00 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

Chantalle Weemaes

Mededirecteur van TopState.

Philip Lomans

Mededirecteur van Netvlies

Info

Chantalle Weemaes, mededirecteur van TopState en veel gevraagd spreker en trainer. Ze weet als geen ander hoe persoonlijk energiemanagement werkt en hoe je het brein en de biochemie van jezelf, professionals en organisaties zo kunt beïnvloeden dat de hoeveelheid energie toeneemt. Chantalle traint al 15 jaar professionals en organisaties die op hoog niveau excelleren en succesvol hun doelen behalen.

Philip Lomans, mededirecteur van Netvlies, wat in 2012 werd uitgeroepen tot slimste bedrijf van Nederland vanwege de innovatieve manier van werken. Philip is ambassadeur van de Provincie Noord-Brabant op het gebied van innovatief werkgeverschap en groeimentor bij @nlgroeit op thema’s als innovatie, leiderschap en organisatieontwikkeling. In de TopState opleiding tot EnergieDeskundige verzorgt hij de inspirerende modules over energiemanagement vanuit organisatieperspectief.

Scroll naar boven