24-03-2021

24U KICK OFF | GERANNE ENGWIRDA

HOLLEN ZONDER TIJD OM STIL TE STAAN

INHOUD

Woensdag 24 maart 2021 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U KICK OFF. Gastspreker: Geranne Engwirda, Catharina Ziekenhuis.

HOLLEN ZONDER TIJD OM STIL TE STAAN  

Maart 2020: Met volle vaart doet het ‘Nieuwe normaal’ zijn intrede en dringt door tot in elk haarvat van het Catharina Ziekenhuis. Geranne Engwirda (1962) zit op dat moment bijna vijf jaar mee aan het stuur van dit grote topklinische ziekenhuis. Iedereen kan zich voorstellen dat de kaarten direct anders geschud moeten worden. Tegelijkertijd moet er nadrukkelijk rekening gehouden worden met veel belangen waar het soms letterlijk draait om een zaak van leven of dood…

Vergroot noodzaak beslissingskracht?
Inmiddels zijn we precies één jaar verder en domineert Corona de agenda van Geranne nog volledig. Hoe houd je dan je hoofd koel? Op welke manier houd je onder hoge druk alle betrokkenen geïnformeerd en binnenboord? Vergroot noodzaak de beslissingskracht? Welke goede initiatieven van de afgelopen tijd dragen bij aan een beter zorgprofiel voor de toekomst? En zijn er lessen te leren voor het bedrijfsleven? Ondanks haar drukke agenda maakt Geranne tijd voor deze 24U KICK OFF om haar ervaringen tot nu toe te delen en vragen te beantwoorden.

24U KICK OFF gemist? Je kunt ‘m hier terugkijken.

 

 

Programma

09.00 uur

Presentatie: Geranne Engwirda

09.20 uur

Interactieve Q&A

10.30 uur

Einde

10.30 uur

Nieuw! Netwerken via breakout rooms

11.15 uur

Einde

 

Sprekers

GERANNE ENGWIRDA

Raad van Bestuur, Catharina Ziekenhuis

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €15,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven