08-07-2020

24U KICK OFF | HERMAN ZONDAG

Employer branding

INHOUD

Woensdag 8 juli 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het High Tech Campus. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Herman Zondag, Director AFAS Software.

Herman Zondag is op zijn 17e begonnen bij MarsHoek (voorloper AFAS Software). Hier zag Piet Mars potentie in hem en kreeg hij al snel allerlei verantwoordelijkheden. Opletten, aanpakken, met mensen omgaan: voor Herman de beste leerschool die hij zich kon wensen. Tegenwoordig staat hij in het management naast de zoons van de oprichters

Herman spreekt over employer branding. Mensen hebben de neiging om iemand te worden waar tegenop gekeken wordt. Volgens Herman is dit helemaal niet nodig. Het gaat er om wat je met de talenten doet. Dat ene talent wat je hebt, mag je inzetten ten dienste van die ander.

De gewone dingen ongewoon goed doen. Daarmee kun je jezelf onderscheiden, wat je ook doet en wie je ook bent.

Programma

07.30 uur

Presentatie: Herman Zondag Groep 1

07.30 uur

Ontbijt en Netwerktafels groep 2 in de Alfredo Zaal

08.45 uur

Presentatie: Herman Zondag Groep 2

08.45 uur

Ontbijt en Netwerktafels groep 1 in de Alfredo Zaal

09.45 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

HERMAN ZONDAG

Director AFAS Software

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €30,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven