21-03-2023

24U KICK OFF | JOLANDA VAN GERWE

 

INHOUD

JOIN US
Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat jongeren vrienden hebben. Toch voelt 32% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich enigszins eenzaam. Dat is meestal geen probleem, omdat het jongeren aanzet tot actie. Ruim 275.000 jongeren (11%) lukt het niet om uit hun isolement te komen. Zij belanden in een neerwaartse spiraal. Naarmate eenzaamheid langer duurt wordt het lastiger hieruit te komen. De kans op ernstige gevolgen zoals depressies, verslavingen en suïcidale gedachten neemt toe. Gevolgen die ook weer van invloed zijn op de familie, naaste omgeving en werk.

Jolanda van Gerwe, directeur Join Us, wil met Join us het verschil maken voor eenzame jongeren. Het is noodzaak dat het thema op de agenda staat in de politiek, maar ook besproken wordt op scholen, in het bedrijfsleven en door zorgorganisaties.

Tijdens deze 24U Kick Off neemt Jolanda ons mee in haar verhaal, hoe zichtbaar is eenzaamheid op de werkvloer, is er aandacht voor en wat kan jij hieraan doen binnen jouw bedrijf.

Een onderwerp waar we onze ogen niet voor mogen sluiten, schrijf je in en praat met ons mee tijdens deze interactieve 24U Kick Off.

Programma

07.30 UUR

ONTVANGST EN ONTBIJT

08.00 UUR

PRESENTATIE & INTERACTIEVE Q&A

09.00 UUR

NETWERKEN

10.00 UUR

EINDE EN WEER AAN HET WERK

Sprekers

Jolanda van Gerwe

Spreker, directeur Join Us.

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven