18-05-2021

24U KICK OFF | LEONIE VAN DER GRINTEN

OVERTUIGEN ALS EEN STRAFRECHTADVOCAAT

INHOUD

Dinsdag 18 mei 2021 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U KICK OFF. Gastspreker: Leonie van der Grinten, Meester Leonie

OVERTUIGEN ALS EEN STRAFRECHTADVOCAAT 

Ze pleit, blogt, onderneemt en presenteert als de bovenste beste. Meer dan 40.000 volgers en een goedgevulde prijzenkast zijn daarvan het bewijs. Strafrechtadvocaat Leonie van der Grinten (32 jaar) heeft er lol in om het advocatenimago af te stoffen en mag graag iemand bijstaan die door de hele maatschappij wordt uitgekotst. Daarnaast leert zij met veel klasse ondernemers de fijne kneepjes om te kunnen overtuigen als een strafrechtadvocaat.  

Meester Leonie
Leonie alias Meester Leonie kaart veel (voor)oordelen openlijk aan. Daarvoor zet ze – naast het podium – haar social mediakanalen in. In haar blogs beantwoordt ze in begrijpelijke taal de vele vragen die er bestaan over het strafrecht, de advocatuur en de rechtspraak. Getuige haar almaar groeiende populariteit lijkt zij er met haar opzet in te slagen om een brug te slaan tussen het juridische spelveld en de maatschappij. Tijdens deze 24U KICK OFF staat Leonie in al haar veelzijdigheid garant voor een flinke portie inspiratie.

Programma

09:00 – 10.00
Interactieve presentatie Leonie

10:00 – 10.30 
Q&A

10:30 – 11.15
Netwerken via breakout rooms

11.15
Einde

 

Sprekers

Leonie van der Grinten

Meester Leonie

(Foto: John Geven)

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven