24U-ONLINE-EVENT

06-10-2023

24U KICK OFF
LINDA.FOUNDATION

ARMOEDE IS NIET EERLIJK

Inhoud

Armoede is niet eerlijk
Als je met twee kinderen moet rondkomen van € 70 per week en altijd gebukt gaat onder zorgen over geld, dan voelt een extraatje ter waarde van € 650 als een geschenk uit de hemel. Al meer dan 20.000 gezinnen hebben dit inmiddels daadwerkelijk mogen ervaren sinds de start van LINDA.foundation in 2013. Jocelyn Nassenstein staat hier aan het roer en biedt een voor velen onbekend inkijkje in de armoede in Nederland.

Schaamte
Door schaamte blijft veel van het armoedeprobleem onzichtbaar. LINDA.foundation (een initiatief van Linda de Mol) biedt niet de oplossing maar wil meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

Andere kijk
Tijdens deze 24U KICK OFF vertelt Jocelyn over het ontstaan en de werkwijze van LINDA.foundation. Haar verhaal werpt een andere kijk op armoede en laat ons beseffen dat iedereen in zijn omgeving íets kan doen aan dit probleem.

Programma

07.30 uur

Ontvangst en ontbijt

08.00 uur

Presentatie Jocelyn Nassenstein & interactieve Q&A

09.00 uur

Netwerken

10.00 uur

Einde en weer aan het werk

Aanmelden

Spreker

Jocelyn Nassenstein

Linda.foundation

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.
Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.


Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten