21-09-2021

24U KICK OFF | MATTHIJS COLLARD

DUURZAAM DOORGEVLOGEN

INHOUD

DUURZAAM DOORGEVLOGEN

Hij werd geleefd door zijn klanten en wilde niet langer de regie voeren over zijn sterk gegroeide ontwerpbureau Hike One. Drie jaar geleden besloot Matthijs Collard (44) de organisatie zelfsturend te maken, zichzelf daar als directeur misbaar te maken en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Elektrisch vliegen
Vanuit zijn zorgen om het klimaat en ongehinderd door enige voorkennis, besloot Matthijs zich te focussen op elektrisch vliegen. Met enkel vlieguren als passagier op de teller, ontmoette hij in november 2020 zijn huidige compagnon Evert-Jan Feld die een vliegschool wilde starten. Binnen no-time realiseerden zij de eerste en enige volledig elektrische vliegschool: E-flight Academy.

Durven dromen
Tijdens deze 24U KICK OFF deelt Matthijs zijn ervaringen als ondernemer en investeerder in meerdere start-ups. Ook geeft hij zijn visie op elektrisch vliegen en hoe hij met E-Flight zijn droom nastreeft om binnen tien jaar emissievrij te vliegen binnen Europa.

 

Programma

Tijden onder voorbehoud (i.v.m. richtlijnen RIVM)

07.30 uur

Ontvangst en ontbijt

08.00 uur

Presentatie: Matthijs Collard en interactieve Q&A

08.45 uur

Netwerken

09.45 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

MATTHIJS COLLARD

o.a. E-Flight, Hike One

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven