15-02-2023

24U KICK OFF | ARAGORN MEULENDIJKS

METAVERSE

INHOUD

Aragorn Meulendijks, aka Mr Metaverse, maakte in de jaren 90 zijn ouders gek met idiote telefoonrekeningen, omdat hij met een Inbelmodem de hele dag op het internet zat. Op de universiteit bracht hij de meeste tijd door in World of Warcraft en bouwde een van ’s werelds eerste grote MMO Gaming Guilds. Het is veilig om te zeggen dat Aragorn een early adopter is en van technologie houdt, vooral technologie die de manier waarop mensen met elkaar en de wereld omgaan op belangrijke manieren verandert.

In 2022 was Aragorn de CMO voor YOM, een metaverse startup die een platform bouwt dat de basis zal zijn van een inclusieve metamaatschappij van oneindige virtuele werelden en ervaringen, waar merken en makers volledige creatieve vrijheid hebben om hun verbeelding te delen.

Tegenwoordig is Aragorn strategisch adviseur bij YOM, en een invloedrijke stem over alles wat metaverse is op LinkedIn.  In Nederland is hij regelmatig te gast bij BNR Digitaal & Cryptocast, toonaangevende Podcast/Radio shows over technologie. In September 2022 werd hij genomineerd als 1 van de Top 15 Metaverse Sprekers ter wereld door Champions Speakers UK. Aragorn neemt ons mee in zijn verhaal en daarna hebben jullie de mogelijkheid om al je vragen op hem af te vuren.

Programma

07.30 UUR

ONTVANGST EN ONTBIJT

08.00 UUR

PRESENTATIE & INTERACTIEVE Q&A

09.00 UUR

NETWERKEN

10.00 UUR

EINDE EN WEER AAN HET WERK

Sprekers

Aragorn Meulendijks

Mr Metaverse

 

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven