08-10-2024

24U KICK OFF | HET CREËREN VAN EFFECTIEVE IMPACT

INHOUD

Sinds oktober 2023 vormt Katja Pahnke met Martijn Paulen het collegiaal bestuur van de Dutch Design Foundation. Zij buigt zich over groei en organisatieontwikkeling. Gezamenlijk maken zij zich hard voor de grote ambities van de organisatie.

Katja gelooft in de kracht van de Brainport regio waarin de unieke combinatie van design en techniek een enorm potentieel vormt. Het inzetten van ontwerpkracht vindt steeds meer navolging. Toch is er vaak een ‘hobbel’ te nemen door de pioniers die binnen een organisatie starten met de samenwerking met een ontwerper.
In haar presentatie deelt Katja de visie van de Dutch Design Foundation over het bevorderen van het gebruik van ontwerpvaardigheden binnen organisaties in de regio. Ze biedt concrete tips voor pioniers om draagvlak te creëren binnen hun organisatie aan de hand van inspirerende voorbeelden.

David zal vervolgens met Katja in gesprek gaan en volgt er een Q&A.

Aanmelden voor deze kick off kan via de 24U App.

Fotograaf Katja Pahnke: Boudewijn Bollman

Programma

07.30 UUR
Ontvangst en ontbijt

08.00 UUR
Presentatie & Interactieve Q&A

09.00 UUR
Netwerken

10.00 UUR
Einde en weer aan het werk

LOCATIE
Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322

Sprekers

Katja Pahnke

Bestuur van de Dutch Design Foundation

Info

Aanmelden:Voor leden van 24U verloopt het aanmelden via de 24U App. Download deze app mocht je dat nog niet gedaan hebben en meld je dan meteen aan voor deze en de andere events.
Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven